Tóth Boglárka

Ismerjétek meg Bogit, akivel közösen tartja Mariann a HANGTÁL AZ ISKOLÁBAN nevű modult. 

Tóth Boglárka

Tóth Boglárka

Hangtál-jóga oktató, hathajóga oktató, gyermekjóga oktató, női jóga oktató, hangmasszőr, abhyanga (ayurvéda) masszőr, jógaéletmód-mentor, magyar-francia szakos tanár.

Már egészen kisoromban tudtam, hogy tanár leszek. Eltántoríthatatlan szerelem ez, amit csak az ért, aki ebbe egyszer már belekóstolt. Tíz évet tanítottam egy budapesti gimnáziumban, mint magyar-francia szakos tanár, mellette pedig a jóga, a hangtálak és a hagyományos gyógymódok kezdtek érdekelni. A megszerzett alternatív tudásomat apránként alkalmazni kezdtem a tanári pályám során, és beépítettem a mindennapjaimba, és a tanórákba. Itt szereztem életszagú tapasztalatokat arról, hogy a jóga és a relaxáció hogyan is működik egy szerteágazóan különböző közösségben. Szembesültem az akadályozó tényezőkkel, és az idő hiányával, amivel nem csak mi tanárok és felnőttek, hanem az iskolások is küzdenek, így kezdtem olyan villámmódszereket kidogozni, amik egy tanóra keretén belül is megállják a helyüket úgy, hogy közben nem úszik el az idő rövidsége miatt a tananyag.

Egy nagyon furcsa véletlen során ismertem meg Csíki Mariannt, habár, mint tudjuk, véletlenek márpedig nincsenek. Szóval úgy kellett lennie, hogy mi találkozzunk, és hogy a jóga-móka képzésen belekóstolhassak abba a fantasztikus világba, amit Mariann teremt a csodálatos személyiségével és komoly szakmai tudásával. Hosszú évek óta inspirálódok, hogy a jógát és a hangtálakat komolyabban is összekössem, és egy jól használható módszer születhessen meg. Ebben komoly segítségemre volt Mariann mind szakmailag, mind pedig, mint barát.

A két képzési nap alatt megismerkedhetsz a hangtálak csodálatos világával, megtapasztalhatod az erejüket, mert tényleg „elmegyünk a falig”, hogy megtudd, miért olyan fontos komolyan vennünk a minket érő pozitív és negatív rezgéseket. Ha szeretnél betekinteni a hangtál-relaxáció és a hangtál-jóga módszerébe, ha a jógaórán szívesen alkalmaznád a hangtálakat, ha szeretnéd a zengőtálak zenéjével hangolni a tanítványaidat, akkor jó helyen jársz. Az áramló életérzés nem elérhetetlen a tanórán sem. A jóga és a terápiás hangtálak társításából született hangtál-jóga támogatja a test és a tudat regenerálódását, visszaállítja a kibillent harmóniát, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt. A hangtálak intenzíven hatnak mind a fizikai, mind pedig a mentális síkon. Oldódhatnak a stressz pontok és esély nyílik a mindennapok súlyának elengedésre. A képzés során ráláthatsz arra, hogy hogyan lehet az iskolában tantermi körülmények között is megteremteni a harmóniát, akár csak egy hangtállal és a megfelelően megválasztott mozgás és relaxációs módszerek segítségével. Ha szeretnél a kezedbe egy varázseszközt és egy varázsmódszert, ahol a hangoknak köszönhetően minden áthangolódik, és új rezgést vesz fel, akkor várunk Mariannal szeretettel a közös két napos képzésünkön.

Olvass tovább a képzésről itt:

Jelentkezz a képzésre most:

  • ↓ 10% Hangtál modul

    Hangtál az iskolában modul

    46.000 Ft
    Kosárba teszem