Gyermekjóga-oktatók Egyesülete

Az oktatókért, a gyerekekért, az intézményekért, a fejlődésért, a jógáért, a segítség adásáért!

Gyermekjóga-oktatók országszerte és határainkon túl

Gyermekjóga-oktatók Egyesülete

A Mariann által képzett gyermekjóga-oktatók összefogására, továbbképzésére, közös céljaink elérése jött létre az Egyesület 2013-ban (Gyermekeink Mozgásáért Egyesületet) néven. Célkitűzésünk, hogy minél több gyermeket megmozgassunk, minél több pedagógushoz és szülőhöz eljuttassuk azt a fontos üzenetet, hogy a gyermekek mozgása, mozgatása nem csak testnevelési szempontból fontos, hanem hatással van lelki, érzelmi, szellemi és idegrendszeri fejlődésükre is.

Gyermekjóga oktatókként küldetésünk, hogy egészen az óvodás kortól a tini korosztályig minden gyermekkel megszerettessük a mozgást, koruknak megfelelően alternatívát kínáljunk a számítógépes játékok, a közösségi médián való időtöltés vagy a tévézés helyett.

2021-ben az egyesület hivatalos neve GYERMEKJÓGA-OKTATÓK EGYESÜLETE-re változott és új emblémát kapott, amelyet itt is használunk. (A kezdéskor még a nevünk és a logónk is más volt: Gyermekeink Mozgásáért Egyesület – ként működtünk, de ez már a múlté).

Gyermekjóga-oktatók Egyesülete

Néhány FONTOS tevékenységünket szeretném felsorolni:

  • ingyenesen járunk JÓGAKÓSTOLÓKAT TARTANI intézményekbe
  • Jógamatracokat veszünk, rászoruló gyerekcsoportoknak
  • előadásokat szervezünk olyan szakemberekkel, akiktől mi is tudunk tanulni, biztosítva a folyamatos fejlődést
  • ingyenes kiadványokat hozunk létre, többek között a JÓGARENDET
  • nagy figyelemmel szervezzük meg minden évben a JÓGA VILÁGNAPJÁT, JÚNIUS 21-én. Ilyenkor országos szinten ingyenes foglalkozásokat tartunk
  • közreműködünk más Alapítványokkal, Egyesületekkel
  • létrehoztuk az ARANY LÓTUSZ DÍJAT
  • pályázatot hirdetünk egyesületi tagjainknak, hogy megmutassák tudásukat, majd a nyerteseket méltó képen jutalmazzuk meg.

 

Látogass el a honlapunkra további részletekért: EGYESÜLET.

Az Egyesület honlapján többek között olvashatsz az Egyesület eseményeiről, továbbképzéseiről, karitatív tevékenységeiről,  megkeresheted a lakóhelyedhez legközelebb található Jóga Móka módszert alkalmazó gyermekjóga-oktatót – jógaoktató kereső működik az egyesület honlapján!!!

Kövesd az Egyesület működését Facebook-on és Instagramon is!