Ferge Anikó

Ismerjétek meg Anikót, akivel közösen tartja Mariann és Tündi a Tini jóga: LÁNYBÓL NŐ nevű modult. 

Ferge Anikó

Ferge Anikó

Battyányi-Ferge Anikó vagyok, lelkes jógini.

A jóga 8 éve aktívan része az életemnek, rengeteg pozitív változást köszönhetek neki testi és lelki szinten egyaránt. A legnagyobb ajándék amit kiemelnék: hatalmas önismeretet adott. Megtanultam hallgatni a belső szükségleteimre és ha kell előrébb helyezni azt a másoknak való megfelelésnél. Önelfogadásra is tanított. Tényleg megértettem, hogy a siker legnagyobb ellensége a maximalizmusom. A hibázás nem kudarc, hanem az attól való félelem miatti cselekvés hiánya. Az igazi siker pedig a jóra való törekvés. Megtanultam a korábbi fejben levés helyet, szívvel élni.

Ahogy gyermekeim cseperedtek és visszatérhettem a munka világába, nem vágytam már a multi környezetbe. Helyette inkább engedtem a hívásnak, hogy másoknak is megmutassam a jóga áldásos hatásait. Elvégeztem a 200 órás hatha jóga képzést, melyet a Yoga Dance és a női jóga továbbképzések követtek a Yogasecrets Akadémián. 

Anyaként nem volt kérdés, hogy ott a helyem a Jóga Móka rendszer gyermekjóga oktatói és tini jóga moduljain is!

A jóga előtt volt még egy nagy szenvedélyem: mindig szerettem táncolni. Amikor először találkoztam a jóga azon stílusával amikor az ászanákat és különböző mozdulatokat a zene ritmusára vesszük fel, úgy éreztem szárnyal a lelkem!

Nem kérdés, hogy a tradícionális jóga nem használ zenét, ahogy az sem kérdés, hogy ez a stílus megkövetel egy biztos testtudatot és alap ászana tudást. De a végén csodásan megférnek egymás mellett! A zene tényleg egy univerzális nyelv amit minden ember ért és minden embert összeköt, illetve megnyitja a lélek kapuját! Ha tehát a légzés összhangban van a mozgással, a mozgás összhangban van a zene ütemével akkor ebben a stlusban is létrejön az elme elcsendesedése, egy igazi mozgó meditáció, egy mély flow állapot. A test is pont ott dolgozik ahol kell, ott lazul bele megengedően ahol kell és a zene terápiás hatásai révén olyan energiák szabadulnak fel és adódnak össze ahogy együtt mozgunk és lélegzünk: a gyakorló biztosan megtapasztalja milyen az, amikor a jóga a testre a szellemre és a lélekre is egyaránt hat!

2023-ban elvégeztem az első magyarországi Inside Flow -amely több országban már egy igazi mozgalom- oktatóképzést is, amely még szélesebb tudást adott erre a stílusra vonatkozóan. Abban pedig mégjobban megerősített, hogy minél szélesebb körnek szeretném ezt a csodálatos stílust megmutatni, nőknek, férfiaknak, tiniknek egyaránt!

Olvass a modulról tovább itt:

Jelentkezz a képzésre most:

  • ↓ 10% Tini jóga - Lányból Nő modul

    Tini jóga – Lányból Nő – modul

    125.000 Ft
    Kosárba teszem