fbpx

Gyermekjóga-oktatók Egyesülete

Gyermekjóga-oktatók országszerte és határainkon túl

Az általam képzett gyermekjóga-oktatók összefogására, továbbképzésére, közös céljaink elérése jött létre az egyesület 2013-ban (Gyermekeink Mozgásáért Egyesületet) néven. Célkitűzésünk, hogy minél több gyermeket megmozgassunk, minél több pedagógushoz és szülőhöz eljuttassuk azt a fontos üzenetet, hogy a gyermekek mozgása, mozgatása nem csak testnevelési szempontból fontos, hanem hatással van lelki, érzelmi, szellemi és idegrendszeri fejlődésükre is.

Gyermekjóga oktatókként küldetésünk, hogy egészen az óvodás kortól a tini korosztályig minden gyermekkel megszerettessük a mozgást, koruknak megfelelően alternatívát kínáljunk a számítógépes játékok, a közösségi médián való időtöltés vagy a tévézés helyett.

2021-ban az egyesület hivatalos neve GYERMEKJÓGA-OKTATÓK EGYESÜLETE-re változott és új emblémát kapott.

Az egyesület honlapján megkeresheted a lakóhelyedhez legközelebb található Jóga Móka módszert alkalmazó gyermekjóga-oktatót.

Miket csinál az egyesület?

Az egyesület gyermekjóga-oktatói, karitatív módon járják az ország iskoláit, hogy átmozgassák a gyerekeket a jóga csodás erejével. Ebben a videóban Etyeken jógáztattuk meg az egész iskolát 🙂

 

Konditerem felújítását támogatta az egyesület gyermekjóga oktatói. A gimnáziumi első órájában, egyszerre jógázott 20 tanteremben 400 gyermek és tanáraik, hogy. együtt összegyűjtsék a felújításhoz szükséges összeget.

 

 

TÁMOGASS MINKET!

Egyesületünk országszerte tart gyermekjóga órákat, táborokat, képzéseket, karitatív eseményeket. 
Kérünk, hogy támogasd adód 1%-ával munkánkat!
Adószámunk: 18593994-1-13

 

Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket