fbpx

Bölcsi jóga modul

 

Bölcsi jóga modul október 9-től

 

A Bölcsi jóga modul kimondottan a kisgyermekekre fókuszálva készült 4 éves, kisovis korig, tehát a 1,5-2-3-4 éves korosztály kerül a középpontba. 

Két különböző, vezetett foglalkozástípust tanulhatsz meg:

– amikor a gyermek szülővel együtt érkezik,

– amikor intézményen belül, különfoglalkozásként tartod azt.

Ez utóbbi tudásodat akár be is tudod építeni a mindennapi foglalkoztatásaid közé is.

Erre a modulra többek között, a bölcsődékben dolgozókat, tehát a kisgyermeknevelőket várjuk sok szeretettel, de szülőként, pedagógusként, gyermekjóga-oktatóként is bővítheted a tudásod és a rálátásod.

A 80 órás gyermekjóga-oktatói alapképzés elsajátítása szükségszerű a modul elvégzéshez, hogy a jóga tudatos eszköztárával, a rendszerek megértésével, magabiztosan és felelősségteljesen tudd segíteni a gyermekeket.

A képzés vezetője Kuti Judit, aki több éves tapasztalati tudását fogja esszenciálisan átadni. Oktatótársa Csíki Mariann, akinek ebben a modulban a jó érzelmi alapok lesznek a fő iránya, amelyre később egy boldog gyermek majd felnőtt érhet.

Olyan, többnyire jóga alapú, mozgásfejlesztő foglalkozásokat fogsz megtanulni, rengeteg mondóka, dal, rövidebb mesék segítségével, amelyek ebben a különösen fontos életkorban komplex módon segítik a kisgyermekek fejlődését. Az olyan lehetőségek – mikor szülővel, értékes, minőségi időként töltheti a gyermek együtt az időt – ritkák ennek a korosztálynak, ami csoportos mozgásközpontú órát kínál, ezért is nagy szükségét érezzük és látjuk ennek a modulnak. 

A képzés 4+1 napos lesz, négy nap személyes egy nap online felosztással.

Kuti Judit jógaoktatóval a következőket fogjátok elsajátítani:

– hogyan kell tudatosan felépítened és megtartanod egy játékos, sok mozgáson alapuló totyogós vagy bölcsis órát

– érteni fogod, mi a különbség a totyogós, a  bölcsis, és a kis ovis korosztályok között

– hogyan tudsz motiváló és érdekes óratervet összeállítani ennek a korosztálynak

– nagy hangsúlyt fektetünk a tanítási gyakorlatokra, hogy magabiztosan, rutinosabban állhass ki a gyerkőcök és szüleik elé is

– megismerheted a kisgyermekkori fejlődési skálát, elemeit, eltéréseit mind a mozgásfejlődésükben, mind az érzelmi világuk terén

– fel tudod majd ismerni, ha egy gyermeknek fejlesztésre van szüksége, képes leszel egyszerű fejlesztő gyakorlatokat megtanítani a szülőnek, szakemberhez irányítani, akit szükséges 

– megtanulod a helyes kommunikáció lépéseit, a szülő vagy az intézmény felé, ha a gyermeken olyan jeleket látsz, ami miatt fejlesztést igényel

– megismered a különböző fejlesztő eszközöket és azok használatát, és hogyan építsd ezeket az órádba

– jól bevált nevelési és pedagógiai tanácsokat kapsz, amivel kezelni tudod a helyzeteket

– tudni fogod, hogy keress megfelelő helyszínt a foglalkozásaidhoz, mik a legjobb időpontok annak megtartására és hogyan menedzseld az vállalkozásodat, hogy az sikeres lehessen

Csíki Mariann jógaoktatóval a következőket fogjátok elsajátítani:

– mentálhigiéniés alapelvek a szülő és gyermek között, a nevelő és a gyermek között és a szülő és nevelő között.

– mozgásfejlesztés alapjai, tudatos mozgás foglalkozások alapelvei

Kedvezmény:

Azoknak a kisgyermeknevelőknek, akik újak a Jóga Móka rendszerében és a 80 órás alapképzés után jönnek a bölcsi jóga modulra, 20 % kedvezményt adunk az alapképzés teljes árából. 

A képzés ára: 88.000 Ft (korai kedvezményes ár augusztus 29-ig befizetve) – egy összegben

                       98.000 Ft (normál ár)
                     

A képzés helyszíne:

– Budapest belvárosában található jógastúdióban, a pontos címet és megközelítést a képzés kezdete előtt 2 héttel, a tájékoztató információs levélben küldjük ki

 -A képzés helyszínén lesz mindenféle eszköz, amely a jógázáshoz szükséges. Saját matracot természetesen hozhatsz, ha azon érzed magad a legjobban
– A helyszínen betartjuk a higiéniai szabályokat, gyakorlás után fertőtlenítjük a matracokat és a teret megfelelő szellőztetéssel, illóolajokkal

Időpontja:

október 9-10, október 23-24. és november 13.(online nap) – early bird ár augusztus 29-ig

Jelentkezés a képzésre:

  • Jelentkezéseket kizárólag előzetesen és írásban, a weboldalon a képzés leírásának alján található jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lap beküldése után legkésőbb 10 napon belül kérjük befizetni a részvételi díjat (egy összegben a teljes díjat, vagy az 50.000 Ft-os előleget)
  • Azoknak a kisgyermeknevelőknek akik újak a Jóga Móka rendszerében és a 80 órás alapképzés után jönnek a bölcsi jóga modulra, 20 % kedvezményt adunk az alapképzés teljes árából. 
  • A részvételi díj befizetése egy összegben vagy  2 részletben lehetséges (első részlet az előleg 50.000 Ft; a fennmaradó 2. részlet befizetési határideje legkésőbb a képzés kezdete előtt 2 héttel).
  • Az előleg (1.részlet) befizetésével biztosítod a helyedet a képzésre, ennek összege 50. 000 Ft.
  • A közleménybe kérjük, hogy írd be a résztvevő nevét, a képzés nevét és dátumát!
  • Korai kedvezményes ár: 88.000 Ft, egy összegben befizetve – augusztus 29-ig
  • A képzés teljes ára 98.000 Ft (normál ár)
  • A képzésre a jelentkezési határidő: szeptember 26.

Banki átutalási adatok: 

Horváthné Csíki Mariann, 

OTP 11773384-00454571

Megjegyzés: résztvevő neve, képzés neve és időpontja

A befizetésekről minden esetben számlát készítünk, amelyet a megadott email címre küldünk el.

További részletes tudnivalókról egy információs levélben küldünk tájékoztatást a képzés kezdete előtt 2 héttel.

Hozz magaddal a képzésre:
– kényelmes váltóruhát
– jegyzetfüzetet, íróeszközt
– megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt

Egyéb  információ: jelentkezes.jogamoka@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket a képzésen!

Az oktatókról: Csíki Mariann

Több mint tizenöt éve vezetek gyermekjóga-oktatói képzéseket, tanfolyamokat, workshopokat. Dolgoztam kis létszámú speciális intézményekben, nagy létszámú önkormányzati óvodákban, iskolákban és magánintézményekben, jógastúdiókban. Jelenleg is rendszeresen tanítok és jómagam is rendszeresen tanulok – az első gyermekjóga órámat 1996-ban tartottam. A gyermekcsoportokban szerzett több mint 25 éves tanítási tapasztalásom, ebben az alapképzésben vált olyan esszenciális tudássá, amelyet szívesen adok tovább tanítványaimnak.
Csíki Mariann vagyok, a képzés vezetője, mentálhigiénés segítő szakember, óvodapedagógus, mozgásfejlesztő és számtalan jóga irányzat képviselője. Nincs olyan év, hogy ne tanulnék valami újat, amely az eddigi tapasztalásaimat még jobban segíthetik olyan formában, hogy mi jó a gyerekeknek, a családoknak. Jóga Móka Rendszerem is a folyamatos fejlődés áramlását képviseli, alázattal és tisztelettel. Két könyvem jelent eddig meg: 2007-ben a Gyermekjóga című könyv, 2016-ban a Jóga a boldog gyermekkorért.

Kuti Judit

Kuti Judit “művésznő”. Ez lett a névjegyem a jógás köreinkben. 🙂 Bizonyára azért, mert tiszta szívemből imádom a hivatásomat, és teljes lelkesedéssel és energiával igyekszem átadni a tanulni vágyóknak azt a rengeteg tapasztalatot, élményt és tudást, amit az évek alatt begyűjthettem. Nagyon szeretek oktatni és együtt fejlődni a résztvevőkkel. Minden egyes csoportommal – legyen az az oktatóképzés vagy bármelyik workshopom – mindig egyre több és több leszek én is.  

Örömmel állok Mariann mellett a Jóga móka rendszerben, amiben már sokan érezték meg a lehetőséget, és együtt járják velünk a fejlődésnek ezt az útját. 

Szeretettel várunk Mariannal mind a babák és édesanyák világában, ahol a tudatos odafigyelés művészetét tanítjuk meg – mind a totyogós és bölcsis korosztály elbűvölő világában, ahol szintén óriási és felelősségteljes lehetőségek vannak a gyerekek és a családok támogatására.

Bővebb infó rólam: https://babajoga.hu/oktatoinkrol/

JELENTKEZÉS

Gyermekjóga oktatói képzés
TINI JÓGA – Lány modul
TINI JÓGA Fiú modul
Bölcsi jóga modul
Baba jóga modul
STABIL JÓGA ALAP
SULI JÓGA a tudás fájáról
OVI JÓGA Meseországban
Mozgásfejlesztő gyermekjóga
Részképesség fejlesztés mesékkel
Aerial kids Jóga móka
Hangtál az iskolában
Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket