fbpx

TINI JÓGA – Lány modul

Tini jóga – Lányból Nő – modul

Oktatók: Csíki Mariann és Kornhoffer Tünde

Tünde ajánlása:

Másfél évtizede foglalkozom női jóga oktatással, és a 8. csoportot képzem női jóga oktatókból és női jógaterapeutákból. Jógaterapeutaként egyéni terápiában számtalan női kihívással küzdő sorsokat látok.

Sok mai női történetet ismerek. Látom, hogy egy életszakasz megélésének kimaradása milyen mély fájdalmat okoz. Megrekedést, a továbblépés képtelenségét.

Nehéz jól megélni egy intenzív változással járó szakaszt olyankor, ha nem tudjuk, milyen életkori sajátosságok és lehetőségek tárházát kapjuk meg.

Képzésünkön szeretnénk ennek az életszakasznak a megértését és jól, vagyis az igazi, teljességgel történő megélésével támogatni lányainkat, hogy valóban felNőhessenek. A női létezés sajátos kincseinek megélésére sosem volt ennyi lehetőség, mint napjainkban. A jóga eszközeivel alászállhatunk a bennünk élő Lány archetípushoz, és gondos megértő szeretettel engedhetjük a létezését és felnövekedését, így válunk valódi, hiteles Tini jóga oktatóvá.

Mariann ajánlása:

Szívügyem a családok jó működése, amelyhez az alapokat tini korban, a saját nemi identitás kialakulásakor érdemes megalapozni. Hogyan működik jól egy családon belül a nő és a férfi, kivé értünk és hogyan működöm jól a családi szerepekben. Úgy gondolom ezeknek a gyökere a tini korban található.

Ebben a nagyon izgalmas életkorban, amikor az ember lányával és fiával életre szóló benyomások történnek és égnek bele az egyéniségünkbe, szeretnék jelen lenni és segíteni a jóga csodálatos eszközével és a több éves tapasztalati tudásommal.

Mint mentálhigiénés segítő szakember énem is, olyan információk átadására készülök, amely segíti ennek a korosztálynak a jóllétét. Fontos volt számomra, hogy külön foglalkozzunk a lányokkal és a fiúkkal is.

Képzésről röviden:

 • a képzésen megtanuljuk a speciális igényeket és tanítási módszertant tini korra vetítve, óraterveket és gyakorlati tanácsokat adunk, mindazok mellett, hogy Te sem fogod megúszni saját tini korod megérintettsége nélkül.
 • középpontban lesz a fiatal testük védése, segítése a sok informatikai kütyükkel szemben (gerinc, testtartás, izomtónus stb).
 • Tünde és Mariann 50-50% fog tanítani
 • a képzés vizsgával és tanúsítvány átadásával zárul
 • az előadások minden nap 09:00-16:00 között lesznek, ezen felül további plusz videókat is biztosítunk
 • a jóga tanításai mellett, komplex tudástár átadására készülünk
 • létrehozunk egy zárt csoportot, ahol korlátozott ideig visszanézhetőek lesznek a rögzített anyagok

Időpontok:

szervezés alatt!

 A képzés ára:

 •  ár:  121.000 Ft
 Jelentkezés feltételei:

A képzésre csak azokat a hallgatókat várjuk, akik már tanultak Tündénél vagy Mariann-nál.

Minden modulra, szeretettel várjuk azokat a gyermekjóga-oktatókat, akik más rendszerben szereztek alap képesítést. Jelentkezéskor csatold az okleveled másolatát.

Ennek igazolására, –  a végzettséget igazoló oklevelet, tanúsítványt-, kérjük emailben elküldeni a jelentkezést követő 10 napon belül, mert csak ezután tudjuk elfogadni a jelentkezést.

A képzés helyszíne:

 • kisebb létszám esetén Tünde vagy Mariann saját jógatermében,
 • a pontos helyszínről időben értesítünk Benneteket, hogy Ti is tudjatok tervezni
 • a helyszínen lesz mindenféle eszköz, amely a jógázáshoz szükséges saját matracot természetesen hozhatsz, ha azon érzed magad a legjobban
  A helyszínen betartjuk a higiéniai szabályokat, gyakorlás után fertőtlenítjük a matracokat és a teret megfelelő szellőztetéssel, illóolajokkal.

Jelentkezés a képzésre:

 • Jelentkezni a webshopon lehet. A vásárlás után legkésőbb 5 munkanapon belül kérjük befizetni a részvételi díjat.

Jelenlét:

A szabályozásoknak megfelelően – remélhetőleg már személyes jelenléttel – minden képzésünkön, de a körülményektől függően biztosítani tudjuk az online kapcsolódást is. Rugalmasan alkalmazkodunk az igényekhez a lehetőségekhez mérten.

A befizetésekről minden esetben számlát készítünk, amelyet a megadott email címre küldünk el.

További részletes tudnivalókról egy információs levélben küldünk tájékoztatást a képzés kezdete előtt 2 héttel.

Hozz magaddal a képzésre:
– kényelmes váltóruhát
– jegyzetfüzetet, íróeszközt
– megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt

A férfi modul férfi jógaoktató vezető tanára Kovács Viktor, és csatlakozik a képzés oktatóihoz Kádár Zoltán jógaoktató is.

Ha egyéb információra lenne szüksége, kérlek írj nekem: jelentkezes.jogamoka@gmail.com

Az oktatók elérhetőségei:

Csíki Mariann: jogamariann@gmail.com

Kornhoffer Tünde: kornhoffer.tunde@hotmail.hu

 

Szeretettel várunk Benneteket, kapcsolódjunk, hogy tudjunk segíteni a jövő családjainak!

 

Kornhoffer Tünde

Anaya képzések vezetője Jógaterapeuta Himalajai jógatanár

 

Csíki Mariann

Jóga Móka módszertan alapító, vezető tanára Mentálhigiénés segítő szakember Óvodapedagógus Alapozó terapeuta Mozgásfejlesztő gyermekjóga-oktató Babajóga oktató Kismamajóga Flow oktató Vinyasa Flow jógaoktató

Jelentkezés

Tini jóga – Lányból Nő – modul – 2023.ápr.29-től

Gyermekjóga oktatói képzés
TINI JÓGA Fiú modul
Bölcsi jóga modul
Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket