fbpx

SULI JÓGA a tudás fájáról

Suli jóga modul

Oktató: Csíki Mariann

Suli jóga modult az egyik legfontosabbnak tartom a mostani világunkban. Első osztálytól a hatodik osztályig segít ez a modul, későbbi korosztályban már a tini jógát alkalmazom. Ebben a modulban középpontban van a pedagógus, mint egyén, hogyan legyen jól, mert igazán jól tanítani az tud, aki jól van.

  • tanmesékkel, igaz történetekkel varázsoljuk el a gyerekeket az első osztálytól
  • a módszertanban tanulást segítő, homloklebenyt stimuláló jógagyakorlatok és sorozatok lesznek rendszerbe foglalva
  • külön beszélünk a testnevelés órákba – tanórákba való jóga gyakorlatok beillesztési lehetőségéről, továbbá az online tanítást segítő gyakorlatokról is
  • külön fogjuk tematizálni a kisiskolásokat és a nagy iskolásokat, komplex mozgásfejlesztő óratervekkel
  • gyakoroljuk a meditációt és elsajátítjuk több olyan légzés és relaxációs technikát, amely segít a mai gyerekeknek, legyenek akár túl aktívak, akár túl “láthatatlanok”

Ez a modul 3+1 napos, 3 nap személyes és 1 online.

Szeretettel várlak Benneteket!

Jelentkezés feltételei:
– vagy a 80 órás Jóga Móka alapmodul elvégzése.
– vagy 2021 előtt, Csíki Mariann-nál végzett 120 órás gyermekjóga oktatót képzésen részt vett.
– vagy más rendszerben tanult gyermekjóga-oktatók.

A jelentkezés előfeltételeként, – a gyermekjóga oktatói végzettséget igazoló oklevelet-, kérjük emailben elküldeni a jelentkezést követő 10 napon belül, mert csak ezután tudjuk elfogadni a jelentkezést.

Minden modulra, szeretettel várjuk azokat a gyermekjóga-oktatókat, akik más rendszerben szereztek alap képesítést. Jelentkezéskor csatold az okleveled másolatát.

Időpont:

2023: Augusztus 11-12-13. vizsga: szept.23.
A képzés ára: 74.800 Ft

Jelentkezés a képzésre:

• Jelentkezni kizárólag a webshopon lehet. Tedd a kosárba a képzést, és küld el nekünk az adataidat( jelentkezésedet), hogy fel tudjunk vinni a rendszerbe. • Fizetés és számlázás a képzés első napján lesz, melyről emailben értesítünk.

• A képzés árát: 74.800 Ft • ÁFÁ-s számla igénylése esetén, a képzés díja 112.481 Ft (bruttó)

A képzés helyszíne:

– Budapest belvárosában található jógastúdióban, a pontos címet és megközelítést a képzés kezdete előtt 2 héttel, a tájékoztató információs levélben küldjük ki

-A képzés helyszínén lesz mindenféle eszköz, amely a jógázáshoz szükséges. Saját matracot természetesen hozhatsz, ha azon érzed magad a legjobban
– A helyszínen betartjuk a higiéniai szabályokat, gyakorlás után fertőtlenítjük a matracokat és a teret megfelelő szellőztetéssel, illóolajokkal

Jelentkezés a képzésre:

  • Jelentkezni a webshopon lehet. A vásárlás után legkésőbb 5 munkanapon belül kérjük befizetni a részvételi díjat egy összegben a teljes díjat.
  • A közleménybe kérjük, hogy írd be a résztvevő nevét, a képzés nevét és dátumát!

A befizetésekről minden esetben számlát készítünk, amelyet a megadott email címre küldünk el.

További részletes tudnivalókról egy információs levélben küldünk tájékoztatást a képzés kezdete előtt 2 héttel.

Hozz magaddal a képzésre:
– kényelmes váltóruhát
– jegyzetfüzetet, íróeszközt
– megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt

Ha egyéb információra lenne szüksége, kérlek írj nekem: jelentkezes.jogamoka@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket a képzésen!

Az oktatókról: Csíki Mariann

Több mint tizenöt éve vezetek gyermekjóga-oktatói képzéseket, tanfolyamokat, workshopokat. Dolgoztam kis létszámú speciális intézményekben, nagy létszámú önkormányzati óvodákban, iskolákban és magánintézményekben, jógastúdiókban. Jelenleg is rendszeresen tanítok és jómagam is rendszeresen tanulok – az első gyermekjóga órámat 1996-ban tartottam. A gyermekcsoportokban szerzett több mint 25 éves tanítási tapasztalásom, ebben az alapképzésben vált olyan esszenciális tudássá, amelyet szívesen adok tovább tanítványaimnak.
Csíki Mariann vagyok, a képzés vezetője, mentálhigiénés segítő szakember, óvodapedagógus, mozgásfejlesztő és számtalan jóga irányzat képviselője. Nincs olyan év, hogy ne tanulnék valami újat, amely az eddigi tapasztalásaimat még jobban segíthetik olyan formában, hogy mi jó a gyerekeknek, a családoknak. Jóga Móka Rendszerem is a folyamatos fejlődés áramlását képviseli, alázattal és tisztelettel. Három könyvem jelent eddig meg: 2007-ben a Gyermekjóga című könyv, 2016-ban a Jóga a boldog gyermekkorért, 2022-ben az Érezd Jól Magad!

Jelentkezés

 

 

Bölcsi jóga modul
Baba jóga modul
STABIL JÓGA ALAP
Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket