fbpx

Hangtál az iskolában

Hangoljuk újra az iskolát!

Oktatók: Tóth Boglárka és Csíki Mariann

Ki szeretne olyan iskolába járni, ahol a tanóra alatt fel lehet állni a padból és lehet mozogni, jógázni az óra alatt? Képzeld el, hogy milyen lenne, ha bármelyik tanórán szó szerint fel tudnád csavarni a hangulatot? Ha egészen egyszerű módszerekkel „varázsütésre” fel lehetne pezsdíteni a teret?

Hangulatot hangolni pedig igenis lehetséges!

A két napos képzésünk során meghívunk téged egy olyan hangtál-iskolába, ahol minden „tanóra” keretébe beépítjük a hangtálakat. A hangtál-iskola órarendjében szerepelni fog a történelem-, fizika-, kémia-, matematika-, idegen nyelv-, irodalom-, rajz-, testnevelés-, ének-, földrajz-, biológia és osztályfőnöki óra. Olyan ötlettárat és tudást sajátíthatsz el, amivel
mindig feldobhatod a tanórádat, és varázslatos világot teremthetsz a diákjaid köré. Létrehozhatod a te saját hangtál-iskoládat, ahol akár egy polihisztor, mindenhez értesz, és évekig érdekes vagy!

A képzés során megtapasztalhatod a hangtálak erejét, mert tényleg „elmegyünk a falig”, hogy megtudd, miért olyan fontos komolyan vennünk a minket érő pozitív és negatív rezgéseket. A hangtállal való dolgozás azt is jelenti, hogy jobban megismered a saját diákjaidat. Sokkal erősebb bizalmi légkör alakul ki, és szélesíteni tudod a kommunikációs csatornákat. Az ember nem is hinné el, hogy egyetlen hangtál milyen szinten képes teljesen átalakítani egy osztály légkörét. Ha az iskolában vagy a jógaórán szívesen alkalmaznád a hangtálakat, ha szeretnéd a zengőtálak zenéjével hangolni a tanítványaidat, akkor jó helyen jársz. Az áramló életérzés nem elérhetetlen a tanórán sem. A hangtálnak rengeteg jótékony hatása van, többek között visszaállítja a kibillent harmóniát, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt. A hangtálak intenzíven hatnak mind a fizikai, mind pedig a mentális síkon. Oldódhatnak a stressz pontok és esély nyílik a mindennapok súlyának elengedésre. A képzés során ráláthatsz arra, hogy hogyan lehet az iskolában tantermi körülmények között is megteremteni a harmóniát, akár csak egy hangtállal. Ha szeretnél a kezedbe egy varázseszközt és egy varázsmódszert, ahol a hangoknak köszönhetően minden áthangolódik, és új rezgést vesz fel, akkor várunk szeretettel a két napos „Hangtál az iskolában” képzésünkön.

Pályázat: A „Hangtál az iskolában” modul oktatói pályázatot hirdetnek olyan pedagógusok számára, akik szívesen használnák saját iskolájukban a hangtálakat. A pályázatban bárki részt vehet, aki elvégezte a „Hangtál az iskolában” modult. Elsősorban olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek nehézséget jelentene a hangtálak megvétele, de szívük vágya, hogy ezeket az eszközöket az iskolában használják és népszerűsítsék. A pályázat egy minimum 3 oldalas motivációs bemutatkozó levélből áll, amelyben a pályázó részletesen kifejti, hogy melyik iskolában, mely osztályokban használná, alkalmazná a tálakat. A pályázat elbírálása a tanfolyam után történik, a nyertes pályázónak pedig egy nagy értékű hangtálat szeretnénk felajánlani, és ezzel segíteni és elindítani őt ezen a csodálatos úton.

Hangtál az iskolában modul tanításában oktatótársam Tóth Boglárka, aki 15 évet tanított az iskola falai között és mindemellett nagyszerű jógaoktató.

A képzés 2 napos, ahol Tóth Boglárka a vezető tanár és én leszek az oktató társa.

A kétnapos képzésen találkozik a jóga és hangtál rezgésvilága, amelyet Mariann és Bogi fog átadni nektek. Középpontban az iskolai mindennapok támogatása lesz, eme két csodálatos eszköz segítségével.

Szeretettel várunk Benneteket!

Jelentkezés feltételei:

–  a 80 órás alapmodul elvégzése
– vagy 2021 előtt tanult Csíki Mariann-nál, ahol a 120 órás gyermekjóga-oktatói képzést
végezte el
A jelentkezés előfeltételeként, – a gyermekjóga oktatói végzettséget igazoló oklevelet-, kérjük
emailben elküldeni a jelentkezést követő 10 napon belül, mert csak ezután tudjuk elfogadni a
jelentkezést.

Minden modulra, szeretettel várjuk azokat a gyermekjóga-oktatókat, akik más rendszerben szereztek alap képesítést. Jelentkezéskor csatold az okleveled másolatát.

A képzés időpontja:

két pénteki nap: okt.6 és 27.

A képzés ára:

44 000  Ft

Jelentkezés a képzésre:

• Jelentkezni kizárólag a webshopon lehet. Tedd a kosárba a képzést, és küld el nekünk az adataidat( jelentkezésedet), hogy fel tudjunk vinni a rendszerbe. • Fizetés és számlázás a képzés első napján lesz, melyről emailben értesítünk.

• A képzés árát: 44.000 Ft • ÁFÁ-s számla igénylése esetén, a képzés díja 66.165 Ft (bruttó)

A képzés helyszíne:

Tóth Boglárka jógastúdiója Budakalász
https://www.napudvozlet-jogastudio.hu/kapcsolat/

Jelentkezés a képzésre:

  • Jelentkezni a webshopon lehet. A vásárlás után 5 munkanapon belül kérjük befizetni a részvételi
  • A közleménybe kérjük, hogy írd be a résztvevő nevét, a képzés nevét és dátumát!

A befizetésekről minden esetben számlát készítünk, amelyet a megadott email címre küldünk el.

További részletes tudnivalókról egy információs levélben küldünk tájékoztatást a képzés
kezdete előtt 2 héttel.

Hozz magaddal a képzésre:
– kényelmes váltóruhát
– jegyzetfüzetet, íróeszközt
– megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt

Egyéb  információ: jelentkezes.jogamoka@gmail.com

Az oktatókról:

Csíki Mariann

Több mint tizenöt éve vezetek gyermekjóga-oktatói képzéseket, tanfolyamokat, workshopokat. Dolgoztam kis létszámú speciális intézményekben, nagy létszámú önkormányzati óvodákban, iskolákban és magánintézményekben, jógastúdiókban. Jelenleg is
rendszeresen tanítok és jómagam is rendszeresen tanulok – az első gyermekjóga órámat 1996-ban tartottam. A gyermekcsoportokban szerzett több mint 25 éves tanítási tapasztalásom, ebben az alapképzésben vált olyan esszenciális tudássá, amelyet szívesen adok tovább tanítványaimnak.

Csíki Mariann vagyok, a képzés vezetője, mentálhigiénés segítő szakember, óvodapedagógus, mozgásfejlesztő és számtalan jóga irányzat képviselője. Nincs olyan év, hogy ne tanulnék valami újat, amely az eddigi tapasztalásaimat még jobban segíthetik olyan formában, hogy mi jó a gyerekeknek, a családoknak.Jóga Móka Rendszerem is a folyamatos fejlődés áramlását képviseli, alázattal és tisztelettel. Három könyvem jelent eddig meg: 2007-ben a Gyermekjóga című könyv, 2016-ban a Jóga a boldog gyermekkorért, 2022-ben az Érezd Jól Magad!

Tóth Boglárka, hangtál-jóga oktató, hathajóga oktató, gyermekjóga oktató, női jóga oktató, hangmasszőr, abhyanga (ayurvéda) masszőr, jógaéletmód-mentor, magyar-francia szakos tanár

Már egészen kisoromban tudtam, hogy tanár leszek. Eltántoríthatatlan szerelem ez, amit csak az ért, aki ebbe egyszer már belekóstolt. Tíz évet tanítottam egy budapesti gimnáziumban, mint magyar-francia szakos tanár, mellette pedig a jóga, a hangtálak és a hagyományos gyógymódok kezdtek érdekelni. A megszerzett alternatív tudásomat apránként alkalmazni kezdtem a tanári pályám során, és beépítettem a mindennapjaimba, és a tanórákba. Itt szereztem életszagú tapasztalatokat arról, hogy a jóga és a relaxáció hogyan is működik egy szerteágazóan különböző közösségben. Szembesültem az akadályozó tényezőkkel, és az idő hiányával, amivel nem csak mi tanárok és felnőttek, hanem az iskolások is küzdenek, így kezdtem olyan villámmódszereket kidogozni, amik egy tanóra keretén belül is megállják a helyüket úgy, hogy közben nem úszik el az idő rövidsége miatt a tananyag. Egy nagyon furcsa véletlen során ismertem meg Csíki Mariannt, habár, mint tudjuk, véletlenek márpedig nincsenek. Szóval úgy kellett lennie, hogy mi találkozzunk, és hogy a jóga-móka képzésen belekóstolhassak abba a fantasztikus világba, amit Mariann teremt a csodálatos személyiségével és komoly szakmai tudásával. Hosszú évek óta inspirálódok, hogy a jógát és a hangtálakat komolyabban is összekössem, és egy jól használható módszer
születhessen meg. Ebben komoly segítségemre volt Mariann mind szakmailag, mind pedig, mint barát.

JELENTKEZÉS

Hangtál az iskolában – 2022.július 16-17.

Gyermekjóga oktatói képzés
Baba jóga modul
STABIL JÓGA ALAP
Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket