fbpx

Baba jóga modul

Babajóga modul- A tudatos odafigyelés művészete.

A képzés, ami új megközelítést hoz a babajóga oktatásba (0-3 éves korig), és amellyel fantasztikus segítséget tudsz adni a veled kapcsolatba kerülő családoknak!

Kuti Judit és Csíki Mariann vezetésével

“Oktatói munkánkban naponta tapasztaljuk, hogy miközben egyre nagyobb az igény a fejlesztő foglalkozásokra, az anyukák csak nagyon ritkán rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és rálátással. Módszertanunk ezért azokat a jógamozdulatokat részesíti előnyben, amelyek együtt fejlesztik a mama és a baba mozgását, reflexeit, koncentrációs és tanulási képességeit. Emellett bővíti az anyukák ismereteit és formálja szemléletüket is.”

Kiknek ajánljuk?

Olyan jógaoktatóknak, konduktoroknak, védőnőknek, pedagógusoknak, szülőknek, akik meglévő tudásuk mellé a mozgásfejlesztő baba-mama képesítést is szeretnék megszerezni. A képzésen feltételezünk egy alapvető tudást a jógáról általában, az ászanákról, az anatómiáról, és feltételezzük, hogy van némi gyakorlatod a tanításban. Így a legjobb, ha van felnőtt jógaoktató, kismama- vagy gyermekjóga oktatói végzettséged. Ha nincs, írj nekünk és egyedi elbírálás alapján döntünk a felvételedről.

Milyen tudást fogsz elsajátítani a képzésen?

– Tudatosan felépíthetsz és tarthatsz fejlesztésre fókuszáló babás, totyogó és bölcsis jóga órákat. A gyakorlatokhoz rengeteg dalt, mondókát, játékot is mutatunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanítási gyakorlatokra, hogy magabiztosan, rutinosabban állhass ki az anyukák elé.

– Megismered a részletes, komplex, baba-mozgásfejlődési skálát, elemeit, eltérési lehetőségeit, és a legfontosabb csecsemőkori reflexeket. Mutatunk neked háromféle babamasszázst is. Megismered a császárral született babák speciális igényeit, és képes leszel fejlődésüket masszázzsal és gyakorlatokkal segíteni.

– Megtanulod az édesanya speciális igénybevételéhez, regenerálódásához igazított gyakorlatokat, rövid sorozatokat. Egyszerűbb szoptatási, alvási, altatási nehézségekre is tanácsot tudsz majd adni.

– Felismered, ha egy kisbabának egyéni fejlesztésre van szüksége. Képes leszel egyszerű fejlesztő gyakorlatokat megtanítani, és szakemberhez irányítani, akit szükséges. Megtanulod, hogy hogyan kommunikáld az édesanya felé, ha észreveszed, hogy gyermeke fejlesztésre szorul.

– Megismered a különböző fejlesztő eszközöket és azok használatát, és hogyan építsd ezeket az órádba.

– Érteni fogod, hogy mi a különbség a kis- és a nagybabás foglalkozás között, és miért fontos, hogy különválasszuk ezeket.

Kis és nagybabás jógán túl megtanulod, hogyan kell magabiztosan és szakmai felkészültséggel tartani foglalkozásokat 1-3 éves totyogóknak az anyukájukkal együtt, és 2-3 éves korosztálynak a bölcsiben, anya nélkül.

A képzés időpontja:

Nyári intenzív képzés: július 15-16-17-18-19.

Helyszín: Veresegyház vagy Budapest létszámtól függően

Oktatók: Csíki Mariann és Kuti Judit Ágnes

Az oktatókról tovább olvashatsz a honlapon: babajoga.hu

Ára: 4 nap oktatás + 1 nap vizsga = 107.800,- Ft

Utalásokkal tudod foglalni a helyed, amelynek módja 50.000 Ft előleg, amely az első részben egyben. A második részlet a képzési kezdés első napjáig kell utalni.
Számlaszám: 12010154-00224395-00100000
Név: Kuti Judit Ágnes
Közlemény: babajóga 2023

A képzés helyszíne: szervezés alatt

Jelentkezésed után, azonnal felveszünk az adatbázisba, amelyet követően küldjük a további részleteket neked.

Nézd meg a kedvcsináló videónkat itt: https://www.youtube.com/watch?v=ZIRTOY40G20

Bővebb információ az általunk vezetett babajógáról: https://babajoga.hu

Jelentkezés és további információk:

Oktatóképzés

Babás jóga mozgásfejlesztéssel oktatóképzés – 2022.márc. 11-től

 

Gyermekjóga oktatói képzés
TINI JÓGA – Lány modul
TINI JÓGA Fiú modul
Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket