fbpx

Jóga a boldog gyermekkorért

A Jóga a boldog gyermekkorért című könyvem, a Jóga Móka csakrás kártyák és a Szankalpa kártya csomag személyesen vásárolhatók meg tőlem képzéseimen, továbbképzéseimen. 

Jóga a boldog gyermekkorért

108 gyakorlat az érzelmek útján

2017 tavaszán a Libri kiadó gondozásában jelent meg legújabb könyvem, amely 108 jógagyakorlatot tartalmaz.

A jóga ősi tanításai a kisebbekhez is szólnak. Csíki Mariann könyvében egy olyan mozgásformát mutat be, ami nemcsak a gyermekek egészségét őrzi meg, de fejleszti az érzelmi életüket is: megtanít uralkodni az elmén, kezelni az indulatokat, és segít megküzdeni a világ kihívásaival. A jóga rendszeres gyakorlása az intelligencia és a koncentráció fejlődéséhez is hozzájárul, miközben a gyerek – vagy épp a felnőtt – úgy érzi, a világ legjobb játékában vesz részt. 


A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók és elvégezhetők otthoni vagy iskolai környezetben is, a szülő és a pedagógus számára pedig további módszertani javaslatokkal is kiegészülnek. A fényképes illusztrációkkal, játékos leírásokkal ellátott kötetet ugyanakkor a gyerekek is örömmel forgatják majd. 

Csíki Mariann mesterien varázsolja bele a jóga ősi rendszerét és tanításait a gyerekek világába. Játékkal, érzelemmel, kreativitással, kiterjedt szakmai tapasztalattal és olyan beleéléssel dolgozik, ami mindenkit magával ragad. Ismeri az utat a legmakacsabb gyerek és a legzárkózottabb tinédzser szívéhez is. 
Varga Judit, jógaoktató 

Mennyivel boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, higgadtabbak, empatikusabbak és koncentráltabbak lennének gyermekeink ebben a rohanó világban, ha napi szinten gyakorolnák a jógát! Ehhez ad kiváló segítséget Csíki Mariann egyedülálló könyve. 
Lábadiné Józsa Mónika, fejlesztőpedagógus 

Csíki Mariann több mint tíz éve foglalkozik gyermekjógával, oktatással és mozgásfejlesztéssel. A Jóga-Móka rendszer megalkotója. Fő célja, hogy a mozgás minden nap legyen jelen gyermekeink életében. Ezért hozta létre a Gyermekeink Mozgásáért Egyesületet, ahol már több mint száz lelkes gyermekjóga oktató tevékenykedik.

Jóga Móka csakrás kártya – Kártyák a könyvhöz

A Jóga Móka csakrás kártyák kiváló kiegészítői a könyvnek, segítik a könyv anyagának feldolgozását, számtalan felhasználási lehetőséggel.

Szankalpa kártya

Pozitív megerősítő mondatok jógagyakorlatokkal magyar és angol nyelven – gyermekjóga-oktatóknak, szülőknek, gyermekeknek. 

Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket