fbpx

Az Anyai Szív Női Jógája modul

Az Anyai Szív Női Jógája modul

Oktatók: Németh-Papp Erika és Csíki Mariann

 Az Anyai Szív női jógája modul középpontjában az édesanyák vannak.

Ez egy olyan 3 nap, ahol igazán az anyai szív lesz a középpontban a maga valóságában.

Fogunk jógázni, női jógázni az évkör, ciklusok mentén egy nagyszerű oktatótársammal, Németh-Papp Erikával, fogunk varázsnapot is tartani ebben a 3 napos modulban. Tőlem a mentálhigiénés segítő énemet fogjátok legjobban megtapasztalni. Fontos a család, a gyermek, a férj, de aki mindezt összetartja, az az anya. Az anyáknak szól ez a különleges 3 napos elvonulás, és szeretettel várunk kikapcsolódni, feltöltődni, újjászületni.

Erika a képzésről: Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Mariannal együtt adhatom át ezen képzésen mindazt az esszenciát, amit az élet, a tapasztalás, a mi barátságunk és a közös szakmai utunk hozott. A jóga egy csodálatos eszköz nekünk, nőknek, anyáknak a kezében, hogy az életünk kanyargós útjain szembe jövő akadályokat is könnyedén tudjuk venni és fejlődésként élhessük meg az elénk sodort nehézségeket, veszteségeket, kihívásokat, életfeladatokat.

Szeretettel várunk jógázni, elengedni, megengedni, megújulni!

Mariann-nal kapcsolódva:
Elvonulás, elfogadás, rendrakás, újratöltés, ragyogás. “Yoga Chitta Vritti Nirodha”

Szeretettel várunk Benneteket!

Jelentkezés feltételei:
Ez a modul, elvégezhető anélkül is, hogy elvégeznéd a 80 órás alapképzést, viszont ha innen tovább szeretnéd folytatni a rendszerben való tanulást, akkor a 80 órás alapképzéssel kell folytatnod. 

A képzés ára:

  • korai kedvezményes ár, egy összegben május 2-ig befizetve: 52.200 Ft
  • normál ár: 58.000 Ft – május 2. utáni befizetés esetén

A képzés időpontja:

június 11-12-13.

A képzés helyszíne: Családi Jógatér – Veresegyház, Kodály Zoltán utca 45/b.

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Jelentkezés a képzésre:

  • Jelentkezéseket kizárólag előzetesen és írásban, a weboldalon a képzés leírásának alján található jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lap beküldése után legkésőbb 10 napon belül kérjük befizetni a részvételi díjat (egy összegben a teljes díjat, vagy a 000 Ft-os előleget)
  • A képzés teljes ára 58.000 Ft (normál ár)
  • A részvételi díj befizetése egy összegben vagy  2 részletben lehetséges (első részlet az előleg 29.000 Ft; a fennmaradó 2. részlet befizetési határideje legkésőbb a képzés kezdete előtt 2 héttel).
  • Az előleg (1.részlet) befizetésével biztosítod a helyedet a képzésre, ennek összege 29. 000 Ft.
  • A közleménybe kérjük, hogy írd be a résztvevő nevét, a képzés nevét és dátumát.
  • Korai kedvezményes ár: 52.200 Ft, egy összegben május 2-ig befizetve
  • A képzésre a jelentkezési határidő: május 28.

Banki átutalási adatok: 

Horváthné Csíki Mariann, 

OTP 11773384-00454571

Megjegyzés: résztvevő neve, képzés neve és időpontja

A befizetésekről minden esetben számlát készítünk, amelyet a megadott email címre küldünk el.

További részletes tudnivalókról egy információs levélben küldünk tájékoztatást a képzés kezdete előtt 2 héttel.

Hozz magaddal a képzésre:
– kényelmes váltóruhát
– jegyzetfüzetet, íróeszközt
– megfelelő mennyiségű folyadékot és ételt

Egyéb  információ: jelentkezes.jogamoka@gmail.com

 

Az oktatókról: Csíki Mariann

Több mint tizenöt éve vezetek gyermekjóga-oktatói képzéseket, tanfolyamokat, workshopokat. Dolgoztam kis létszámú speciális intézményekben, nagy létszámú önkormányzati óvodákban, iskolákban és magánintézményekben, jógastúdiókban. Jelenleg is rendszeresen tanítok és jómagam is rendszeresen tanulok – az első gyermekjóga órámat 1996-ban tartottam. A gyermekcsoportokban szerzett több mint 25 éves tanítási tapasztalásom, ebben az alapképzésben vált olyan esszenciális tudássá, amelyet szívesen adok tovább tanítványaimnak.
Csíki Mariann vagyok, a képzés vezetője, mentálhigiénés segítő szakember, óvodapedagógus, mozgásfejlesztő és számtalan jóga irányzat képviselője. Nincs olyan év, hogy ne tanulnék valami újat, amely az eddigi tapasztalásaimat még jobban segíthetik olyan formában, hogy mi jó a gyerekeknek, a családoknak. Jóga Móka Rendszerem is a folyamatos fejlődés áramlását képviseli, alázattal és tisztelettel. Két könyvem jelent eddig meg: 2007-ben a Gyermekjóga című könyv, 2016-ban a Jóga a boldog gyermekkorért.

 

Németh-Papp Erika

A jóga számomra egy mély önismereti út, egy csodálatos lehetőség a középpont felé haladásban, életmód forma. Ha kibillenek az egyensúlyomból, még mindig nagy segítséget jelentett a jóga színes eszköztára a megújulási folyamatban. Mi nők ennek nagy mesterei vagyunk, csak ezt el kell hinnünk magunkról. A gyermekjóga felè az anyai szívem vezetett, szerettem volna őket is jobban megérteni és értéket adni nekik. Azóta már mozgásfejlesztő gyermekjóga, női jóga, kismama jóga, baba-mama jógaoktatókènt életfeladatomnak is érzem a szerzett tudás és tapasztalás átadását az arra nyitott család anyukáknak és gyermekeiknek, családjaiknak. Iyengar szavaival tökéletesen tudok azonosulni: “A jóga értékét nem lehet szavakban kifejezni – meg kell tapasztalni.”

Jelentkezés

Kapcsolat
Elérhetőségek

Telefon: +36 70 396 8394

Email: jelentkezés.jogamoka@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001000

 

Itt is megtalálsz minket